Co. van Yong Xing Boiler Group, Ltd de Dienstklant met beroep

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenKolen gestookte stoomketel

Veilige Openluchthout en Steenkool de Stoomketel Lage Druk van de Boiler Houten Spaander

Veilige Openluchthout en Steenkool de Stoomketel Lage Druk van de Boiler Houten Spaander

  • Safe Outdoor Wood And Coal Boiler Wood Chip Steam Boiler Low Pressure
  • Safe Outdoor Wood And Coal Boiler Wood Chip Steam Boiler Low Pressure
 • Safe Outdoor Wood And Coal Boiler Wood Chip Steam Boiler Low Pressure

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Henan
  Merknaam: YONGXING
  Certificering: ISO9001,ISO14001,SGS,BV
  Modelnummer: DZL/SZL

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: negotiable
  Verpakking Details: Naakte verpakking, Pakket met Staaldoos, of Houten Doos
  Levertijd: 10-15 dagen
  Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
  Levering vermogen: USD1000/SET
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  beschikbare brandstof: Steenkool, Biomassa, Houten Spaanders, Zaagsel, Rijstschil Druk: Lage Druk
  Specificatie: 1,2,4,6,8,10ton Drum: Enig Trommeltype
  brander: Riello, Baltur, of Facultatief Gebruik: Industriële
  Het Niveau van de boilerstructuur: Kettingsrooster, Enige Trommel, Ingepaste Pijp naam: kolen stoomketel

  De automatische Gebruikte Stoker van de Kettingsrooster verpulverde Met kolen gestookte Boiler en Met kolen gestookte Warm waterboiler

   

  2.Advantages

  1. Structurele kenmerken
  Het boilertype is horizontaal snel-installeert boiler, en de wijze van de wateromloop is natuurlijke omloop. Het de uitwisselingssysteem van de boilerhitte is samengesteld uit een trommel, een linker en juiste kopbal, en een met water gekoelde muur, en de belangrijkste het verwarmen oppervlakte wordt ontworpen om een muur van het ovenwater te installeren. Bovendien wordt de belangrijkste het verwarmen sectie van de boiler gemaakt van naadloze staalpijp voor lage en middelgrote de drukboiler van 20#, en de trommel wordt gemaakt van speciale staalplaat voor boiler. De linker en juiste kopballen worden gemaakt van naadloze staalbuizen.


  2. Redelijk ontwerp
  De boog van de boileroven wordt gemaakt van vuurvast beton. De achterboog is laag en lang, zodat is het verbrandingseffect goed. Worden de twee-vleugel verwarmingspijp en de zijgevelbaksteen gemaakt van vuurvaste gesinterde baksteen. De algemene vuurvaste bakstenen worden gebruikt voor de voor en achtermuren van de boiler.


  3. Roetemissies
  De rooster heeft een redelijke luchtdistributie, is de verbrandingskamer groot, en het steenkooltype heeft sterke toepasselijkheid. Pas aan allerlei bitumineuze of antraciet, gemengde steenkool aan. De brandstof wordt volledig gebrand. Aangezien het rookgas op hoge temperatuur de regelende kamer zal ingaan en dan de verwarmingspijp van zowel kanten zal ingaan, is het uitlaat en stofverwijderingseffect van het materiaal zeer goed.


  4. Veilig en Betrouwbare verrichting
  De wateromloop is eenvoudig, is de structuur van de druk-dragende delen redelijk, en het kan veilig op de voorwaarde worden geopereerd om waterkwaliteit te verzekeren. De hoog-norm, de hulpmachines van uitstekende kwaliteit, de toebehoren en het automatische controlemateriaal verzekeren veilige en stabiele verrichting van de boiler.


  5. Eenvoudige Installatie
  Het brandende materiaal is een snel-laadt rooster. Het brandende materiaal wordt vervaardigd en in de fabriek geïnstalleerd, en het kan direct op de stichting na vervoer aan de bouwwerf worden geïnstalleerd. De structuur is redelijk en compact, en het staalverbruik is laag, zodat de prestaties, gewichts en structuurgrootte van de boiler duidelijk met de binnenlandse producten van dezelfde capaciteit wordt vergeleken.


  6. Energie - besparing en milieubescherming.
  De nieuwe technologie van de gasvormingsverbranding wordt goedgekeurd, en de gasvormings roterende verbrandingskamer is geïnstalleerd, en de wervelende secundaire luchtdistributie wordt ingebouwd, zodat de brandstof vollediger wordt gebrand. Tegelijkertijd, is de efficiënte element-ingepaste pijp van de hitteoverdracht uitgerust met een redelijk tarief van de rookgasstroom om de boiler efficiënter te maken. De thermische efficiency is zo hoog zoals 85% of meer. De brandstof kan de groene vernieuwbare brandstof ook gebruiken van de biomassa houten korrel die door de staat wordt bevorderd. Co2 bereikt emissieloos, is de concentratie van de roetemissie minder dan 50mg/m3, en de indicatoren allen van de rookemissie voldoen aan de nationale prima regionale milieubescherming normen.


  7. Lage kosten
  De brandstof houten korrels die in de boiler zelf worden gebruikt zijn nieuwe milieuvriendelijke brandstoffen die door de staat worden gesteund en zijn een vernieuwbaar middel. Het heeft de kenmerken van hoge calorische waarde, lage kosten en brede bron. Zijn bedrijfskosten zijn slechts één - kwart van dat van een elektrische boiler en minder dan half van dat van een brandstof (gas) boiler.


  8. Hoge graad van automatisering
  Digitaal geïntegreerd controlemechanisme, dat de automatische verbrandingsvoorwaarde van het controlemechanisme volgens de gebruiker kan plaatsen. De verrichting is eenvoudige en geschikte, automatische ontsteking, het automatische voeden, het automatische schoonmaken, en de verrichting van de gasboiler is even geschikt.

   

  Technisch gegevensblad 1

  Hulpsysteem Delen
  Watervoorzieningssysteem zacht water, gedemineraliseerd watersysteem dat, ontluchter, de pomp van het voerwater, watertank, ammoniak apparaat toevoegt, doserend apparaat
  Stoom (warm water) systeem Van de stoomseparator (water) desuperheater cilinder,
  Het systeem van de brandstoflevering Steenkoolmachine, de transportband van de riemsteenkool, maalmachine, het trillen schaal van de het scherm de elektronische riem, elektromagnetisch ijzervlekkenmiddel, dubbele perentype losinstallatie, de voeder van de pre-ovensteenkool, enz.
  Rooksysteem Ventilator, veroorzaakte ontwerpventilator, schoorsteen, enz.
  Riolerings (stoom) systeem, rij, rij, monstertrekker, knalpot
  Elektronisch controlesysteem Algemene controle, PLC controle, DCS-controle
  Ander materiaal in het ketelruim De post van de hitteuitwisseling, omlooppomp, ontsmettingseenheid, enz.
  Het systeem van de rookgasreiniging Stofcollector, ontzwavelingsapparaat, denitrationapparaat, enz.

   

  Technisch gegevensblad 2

  Gegevens Dzl1-t Dzl2-t Dzl3-t Dzl4-t Dzl6-t
  Geschatte verdampingscapaciteit t/h 1 2 3 4 6
  Geschatte werkdrukmpa 0.7/1.0/1.25 0.7/1.0/1.25 1.0/1.25 1.25/1.6 1.25/1.6
  Geschatte stoomtemperatuur ℃ 170/184/194 170/184/194 184/194 194/204 194/204
  Watervoorzieningstemperatuur ℃ 20 20 20 20 20
  Lichaam Verwarmd gebied m2 6 54 83.5 115 186
  Economiser Verwarmd gebied m2 10.56 27.6 41.2 53 87.2
  Het gebied m2 van de kettingsrooster 2.3 2.3 4.1 4.1 5.85
  Uitlaattemperatuur (℃) 120 120 120 125 125
  Maximum het verschepen gewichtston 19 25 28 32 43
  Afmeting (L*W*H)
  mm
  4500×2000×3200 5900×2200×3400 6200×2200×3450 6700×2400×3450 7700×2600×3600

   

  Veilige Openluchthout en Steenkool de Stoomketel Lage Druk van de Boiler Houten Spaander
  Inleiding

  De DZL-type snel-laadt keten roosterboiler die door het bedrijf wordt keurt de „twee-vleugel verwarmingspijptechnologie“ als kerntechnologie goed, en lost met succes het probleem geproduceerd op dat de bodem van de trommelbuis die in de snel-laadt boiler bestaat van de kettingsrooster gemakkelijk is om de zwelling te veroorzaken, en de plaat op hoge temperatuur van de streekpijp is gemakkelijk te barsten. Het grote technische probleem is de benchmark voor de nieuwe generatie van van de water-brand de roosterboiler buis snel-laadt ketting geworden.
  De boiler is hoofdzakelijk samengesteld uit een omhulsel, een oven, een ovenbovenkant, een verzegelende ring, een waterpijp en dergelijke. De verbrandingskamer wordt geschikt in de oven, en de brandstof wordt gebrand op de vaste rooster en natuurlijk geventileerd. Het rookgas spoelt de waterpijp in de oven en aan de buitenkant door de schoorsteen gelost. In deze met kolen gestookte boiler, keurt de oven een met water gekoelde elleboogstructuur goed, die het het verwarmen gebied kan verhogen, daardoor effectief verwijzend naar thermische efficiency en verminderend brandstofverbruik. De ketelwand keurt een elliptisch hoofd goed en de rooster keurt een gietijzer cirkelrooster goed, die de kenmerken van hoge betrouwbaarheid en lange levensduur heeft.


  .

  Contactgegevens
  Yong Xing Boiler Group Co.,Ltd

  Contactpersoon: Ms.Betty Sun

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten