Co. van Yong Xing Boiler Group, Ltd de Dienstklant met beroep

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Yong Xing Boiler Group Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Olie gestookte stoomketel voor verkoop
Van goede kwaliteit Olie gestookte stoomketel voor verkoop
Uw boilerrooster is het uitstekende zeer werken, mijn klant als het. Dank voor uw hulp om de goede kwaliteitsproducten aan ons te leveren.

—— Handmatig

Hallo, ons bedrijf zoals uw boilers zeer. Zij hebben mooie verschijning en zeer goed het werken. Ik zal aan mijn vrienden hier voorstellen.

—— Jenney

Ja, zal ik awlays u vinden om boiler, wens te kopen wij samenwerking voortaan houden.

—— SOO

Tot slot was ik zo gelukkig ik vind de fabrieksmensen, heeft uw team me prijs en de beste installatiedienst het best geven. Dank zo veel u.

—— Antony

Ik ben online Chatten Nu

Yong Xing Boiler Group Co.,Ltd

1 2 3
Yong Xing Boiler Group Co.,Ltd Yong Xing Boiler Group Co.,Ltd Yong Xing Boiler Group Co.,Ltd
de grote deur van de boilerfabriek boilerfabriek binnen boilerfabriek binnen 2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : YX/JM/LJ/BH/XN
Aantal werknemers : 500~1000
Jaarlijkse omzet : 100-500
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 20% - 30%

De Groepsco. van de Yongxingsboiler, Ltd is een groepsbedrijf die zich in onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en de installatiediensten specialiseren voor diverse boilers en diverse thermische energiemachines en materiaal.

 

De Yongxingsboiler bezet een gebied van 60,000m2, met vaste activa's van 15 miljoen dollar, en voor meer dan 100 reeksen van groot en middelgroot materiaal voor productie gebruikt. Meer dan 60 reeksen van geavanceerd materiaal voor productkwaliteitscontrole, met 37 reeksen. De boiler en het drukvat bevatten 167 specificaties en modellen.

Met a-Klasse boiler productievergunning door het Algemene Beleid van Kwaliteitssupervisie, Inspectie en Quarantaine die wordt uitgegeven

A1 en van A2 drukvat productievergunningen

De prima van de boilerinstallatie en transformatie vergunning

De certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO9001 internationale etc.

De jaarlijkse productiecapaciteit is meer dan 2000 ton.

YONGXING boiler hoofdproduct:

Met kolen gestookte stoomketels, olie/gasstoomketel, warm waterboilers, Thermische olieverwarmers, hete luchtoven, olie/gasfornuizen, de toebehoren van de kettingsrooster, en andere milieuvriendelijke boilers en drukvaten.

 

Al materiaal wordt strikt afgedwongen door het standaard, redelijke het productontwerp van de staat en van de Industrie, geavanceerde productietechnologie, technische inhoud in de gelijkaardige producten van het land in een belangrijke positie, met compacte structuur, thermische efficiency met geringe geluidssterkte, hoge, veilige en betrouwbare verrichting, hoge graad van automatisering, enz.

 

Alle milieu-indicators stemmen met nationale klasse I regionale overeen milieubescherming normen uitstekende die producten vereist door de milieubescherming afdeling worden geadviseerd.

Ons bedrijf houdt a-Klasse boiler productiekwalificatie, A1, het drukvat van A2 productiekwalificatie en de techniek van de mechanisch en elektromateriaalinstallatie professionele aanbestedingskwalificatie, en ging de internationale certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 2000 over.

Ons bedrijf volgt strikt ISO9001 het internationale de waarborgmodel van het kwaliteitsbeheersysteem, kwaliteitsbewaking en kwaliteitscontrole en controleactiviteiten uitvoert, en de productkwaliteit is stabiel. Het werd geschat zoals „contract-Erend en belofte-Houdend Onderneming“ door het Provinciale Beleid van Henan van de Industrie en Handel, „Nationale Eerlijke en Respectabele Onderneming“ door het Ministerie van Landbouw, en omvat in de lideenheid door de Kwaliteit van China en de Technische Supervisievereniging, en werd heeft een aantal gepatenteerde technologieën verkregen.

 

Bedrijfeer:

 

Contactgegevens
Yong Xing Boiler Group Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Bettysun

Tel.: 86-13849050429

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)